Vanzari apartamente – tipuri de compartimentare

Apartamente decomandate si semidecomandate. Ce inseamna?

Daca cu termenii decomandat si semidecomandat suntem familiarizati pentru ca majoritatea proprietatilor din categoriile apartamente de vanzare 2 camere Bucuresti sau apartamente de vanzare 3 camere Bucuresti sunt compartimentate asemenea, sa clarificam, deci, ce inseamna.

vanzari apartamente decomandat semidecomandat

Vanzari apartamente decomandate

Interactionam deseori cu clienti care solicita, mai intai de toate, categoria de apartamente decomandate de vanzare pe care le detinem in portofoliu. Intelegem astfel de la inceput nevoile si necesitatile cumparatorului nostru. O proprietate decomandata ofera intrare separata in fiecare spatiu din incapere, prin hol. Accesul independat catre camere asigura intimitatea fiecarui membru al familiei, deoarece nu implica trecerea printr-o camera pentru a ajunge in alt spatiu. Este unul dintre cele mai cautate tipuri de compartimentare prin confortul pe care-l ofera odata cu respectarea spatiului personal al locuitorilor din apartament cand se doreste accesul catre bucatarie sau baie.

Vanzari apartamente semidecomandate

Cel de-al doilea tip de compartimentare care intra in interesul cumparatorilor este impartirea semidecomandata. In acest caz, intrarea se face direct prin living. Un apartament semidecomandat detine 2 holuri: cel de la intrare, care permite accesul catre bucatarie si living si cel cu trecere facuta din living spre dormitor si baie.
Chiar daca majoritatea cumparatorilor opteaza pentru decomandat, clientii nu refuza recomandarile noastre pentru apartamentele incadrate in al doilea tip de compartimentare. Cu atat mai mult, cu cat pretul pentru o asemenea proprietate este relativ mai mic.

Vanzari apartamente tip vagon (nedecomandate)

Apartamentele nedecomandate sunt, de regula, proprietati care dispun doar de un hol la intrare. Trecerea in dormitor se face direct prin living, altfel spus, camera de zi reprezinta punctul de trecere spre celelalte camere si baie. Este o locuinta potrivita mai degraba unui cuplu tanar, decat unei familii numeroase. In special pentru apartamente de inchiriat, daca necesitatea de intimitate reprezinta un criteriu de selectie.

Apartamente circulare

Apartamentele circulare sunt locuinte care permit accesul facil dintr-o incapere in alta, datorita celor 2 holuri care asigura cu usurinta libertatea de miscare si creaza impresia deplasarii in cerc. Este un tip de compartimentare potrivit unor proprietari care prefera si investesc intr-o locuinta delimitata. Astfel incat sa ofere avantajul unei suprafete libere largi si posibilitatea de miscare, fara constrangere in spatiu. Intrarea din primul hol catre al doilea se poate face prin living sau bucatarie.

 

Ti-ai gasit locuinta potrivita?

Cauta pe Apartamente de vanzare Bucuresti locuinta care ti se potriveste cu adevarat. Aici gasesti toate categoriile de proprietati: apartamente si garsoniere semidecomandate si decomandate, case, vile si terenuri. 

Sunteti o familie numeroasa care are nevoie de intimitate? Iti recomandam apartamente de vanzare sau de inchiriat decomandate. Sunteti o familie cu copii mici? Ti se poate potrivi atat o locuinta semidecomandata, cat si decomandata.

 

Alătură-te discuției

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate.
Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.