Modificarile interioare fara Autorizatie, obstacol la vanzare

Stiai ca ti se poate solicita Expertiza MLPAT pentru banca daca ai facut modificari interioare in apartament si nu ti-ai actualizat documentatia cadastrala? Noi am luat legatura cu echipa de experti MLPAT din Bucuresti care te poate ajuta in astfel de situatii. Nu de fiecare data este usor sa gasesti un cumparator rapid, pentru proprietatea pe care o ai la vanzare. Timpul este la fel de pretios pentru oricine, de aceea trebuie sa te asiguri ca toate actele tale sunt puse la punct inainte sa bati palma cu cumparatorul. Modificarile interioare care nu sunt actualizate in acte pot prelungi sau chiar amana vanzarea locuintei.

Afla ce trebuie sa faci atunci cand ai modificari in locuinta, iar banca nu-ti ofera creditul pe care-l soliciti.

Ce este un expert tehnic MLPAT?

Un expert tehnic MLPAT este persoana atestata si autorisata in constructii, care intocmeste expertiza MLPAT.

Ce este o Expertiza MLPAT?

O expertiza MLPAT este un raport in care expertul tehnic MLPAT stabileste daca in urma modificarilor efectuate in locuinta structura de rezistenta a imobilului s-a afectat. In expertiza tehnica MLPAT se regaseste o concluzie finala. Expertul tehnic MLPAT va mentiona daca modificarile interioare s-au efectuat ingrijit.

De ce imi cere banca expertiza MLPAT?

Daca ai facut modificari interioare fara autorizatie, modificari care nu apar in planul cadastral, banca iti va solicita expertiza MLPAT. Cand soliciti accesarea creditului pentru vanzarea proprietatii, banca trimite un evaluator care sa intocmeasca raportul de evaluare a proprietatii. Evaluatorul constata modificarile si le mentioneaza in raport. Banca nu-ti poate acorda creditul bancar pana nu se certifica faptul ca acele interventii nu afecteaza structura de rezistenta a constructiei. De aprecierea calitatii rezistentei imobilului si evaluarea modificarilor efectuate se ocupa expertii MLPAT.

Mai multe despre Expertiza tehnica MLPAt pentru banca poti afla de la echipa de experti MLPAT, aici. 

 

Alătură-te discuției

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate.
Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.