Interviu cu un expert MLPAT din Bucuresti. Serviciile de Expertiza MLPAT, explicate pas cu pas

Echipa Expertiza MLPAT ne-a oferit cateva detalii importante despre serviciul de expertiza MLPAT, intr-un interviu acordat la inceputul acestui an.
Vrei sa stii de ce si cand ai nevoie de o Expertiza MLPAT? Hai sa vedem ce raspunsuri am primit de la expertii in domeniu.

Multe persoane aud pentru prima data de termenul de “Expertiza MLPAT”. Ce ne puteti spune despre serviciile de expertiza MLPAT? In ce constau acestea mai exact si cand este nevoie sa apelam la un expert MLPAT?

Echipa Expertiza MLPAT: “O expertiza MLPAT este un raport tehnic care atesta daca modificarile pe care le faci in locuinta afecteaza rezistenta imobilului. Primaria iti poate cere intocmirea unei expertize MLPAT, banca sau poti avea nevoie de raportul tehnic pentru actualizarea documentatiei cadastrale.
Primaria solicita expertizare atunci cand se emite certificatul de urbanism. Cand ai cadastrul neactualizat din cauza unor modificari interioare in locuinta banca nu acorda creditul ipotecar. Este nevoie sa intocmesti in aceasta situatie expertiza MLPAT.

Cum te ajuta o Expertiza MLPAT?

Echipa Expertiza MLPAT: “Dupa cum ziceam, Expertiza tehnica MLPAT reprezinta o lucrare, un raport in care se stabileste daca modificarile efectuate fara autorizatie au impact negativ asupra structurii de rezistenta. Exista modificari pe care le poti face doar in baza autorizatiei de construire. Multi proprietari recompartimenteaza proprietatea fara autorizatie, iar in momentul vanzarii proprietatii intampina dificultati. “

Sunteti o echipa de experti din Bucuresti. Intocmiti expertize MLPAT doar in Judetul Bucuresti?
Echipa Expertiza MLPAT: “Este o intrebare foarte buna si in general prima pe care ne-o adreseaza clientii inainte de orice. Intocmim expertize MLPAT in toate judetele din tara. Am primit multe solicitari anul acesta din aproape toate judetele din Romania. Cele mai multe Expertize MLPAT le-am livrat in Cluj, Prahova, Timis, Gorj, Galati si Ilfov.”

Cat dureaza intocmirea unei expertize MLPAT intocmite de echipa si cum poate intra beneficiarul in posesia ei?
Echipa Expertiza MLPAT: “Noi intocmim expertiza MLPAT in 2-3 zile lucratoare. Clientii nostri pot primi expertiza MLPAT si in regim de urgenta.

Daca ai nevoie de Expertiza MLPAT, ia legatura direct cu expertii in domeniu.

Alătură-te discuției

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate.
Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.