Incepem 2022 cu un plan de bataie pe termen lung!

Dupa cum am anuntat inca de anul trecut, adica acum cateva saptamani, 2022 reprezinta un punct de cotitura si am avut suficient timp in aceasta vacanta pentru a ne incarca bateriile. Nu vrem sa lungim foarte multe articolul asadar vom incepe din start cu lucrurile pe care le dorim de la 2022.

  1. Cresterea zonelor in care sa avem acoperire si un numar mare de proprietati

Anul trecut ne-am concentrat pe zone ca Militari, Lujerului, Crangasi, Titan, 13 Septembrie, Dristor, Drumul Taberei, Gorjului, Iancului, Vitan. Sunt zone celebre si de maxim interes pentru potentialii clienti. In acest moment lucram la cresterea portofoliului de proprietati, evident selectand cu mare atentie astfel incat sa avem doar colaborari de succes, fara probleme cu actele sau cu proprietarii. Avem alte 10 subzone pe care dorim sa le exploatam si pe care le vom anunta in scurt timp.

2. Experienta online de calitate.

Stim ca de multe ori anunturile pe care le gasiti pe internet au putine poze sau nu sunt suficient de clare pentru un impact. Lucram la o experienta mai buna pentru cei care doresc sa vada imagini mai clare, prezentari video si tururi virtuale 360 grade. Consideram ca prezentarile video si tururile virtuale va vor ajuta mai mult sa va faceti o idee clara despre proprietate, fara sa mai pierdeti timpul la o vizionare.

3. Construirea unei baza de date cu e-mailurile dumneavoastra in vederea trimiterii de oferte si noutati, atunci cand apar.

Probabil ca ati observat ca pe site o sa va apara uneori un pop-up cu mesaj de abonare la newsletter. Acesta este un mod bun de a te tine la curent cu ce mai este nou in domeniul imobiliare. Iar noi avem diferite lucruri pe care le trimitem pe email, cum ar fi proprietati noi, stiri de interes, articole de blog etc. Stai fara grija, nu te vom spama in fiecare zi cu mesaje.

Va multumim pentru interes si speram ca agentia imobiliara Andaros o sa reprezinte pentru dumneavoastra alegerea corecta.

Alătură-te discuției

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate.
Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.