Cateva ganduri inainte de sarbatori si cum a fost anul 2021 pentru noi

Au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun. Noi, echipa Apartamente de Vanzare Bucuresti aproape am terminat toate activitatile din programul de sfarsit de an. Spunem aproape, pentru ca un singur lucru ne-a ramas si pe acela il facem chiar acum. O scurta retrospectiva a anului 2021 si cateva ganduri inainte de Craciun. Cum a fost 2021 pentru noi? Ce provocari am intampinat? Ce rezultate am obtinut si care sunt planurile noastre profesioale pentru 2022?

 

Pe scurt, 2021 a fost un an intens, un an cu rezultate bune, dar si o perioada provocatoare

De ce a fost un an provocator stim cu totii. Am trecut prin inca un val al pandemiei care mai mult sau mai putin ne-a afectat activitatea profesionala tuturor. Nu este o noutate ca materialele de constructii s-au scumpit anul acesta, iar pretul unui apartament de vanzare in Bucuresti a crescut in mai toate cartierele orasului.
Lunile octombrie – noiembrie au fost destul de dificile pentru proprietari si cumparatori. Cazurile au crescut, cererile pentru vizionari au scazut. Lucrurile s-au indreptat repede catre normal si am depasit cu bine perioada. Am avut parte si de momente mai solicitante, in care am avut de finalizat multe proiecte. Insa inca o data ne-am demonstrat ca muncind ca o echipa putem face fata cu brio perioadelor incarcate.
Agentii nostri s-au bucurat de sprijinul intregii echipe in finalizarea cu succes a tranzactiilor. Echipa de Marketing s-a asigurat pe tot parcursul anului ca anunturile sunt promovate eficient. Departamentul financiar (alias doamnele cu contabilitatea) a gestionat activitatea contabila a echipei Apartamente de Vanzare Bucuresti si s-a ocupat de tot s-a inchiriat si s-a vandut anul acesta.

Acum, spre sfarsit de an ne uitam pe rezultatele firmei. Se pare ca cele mai multe tranzactii s-au finalizat in zonele Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, pentru apartamente de 2 camere si garsoniere.

 

Care sunt planurile echipei Apartamente de vanzare Bucuresti in anul 2022?

Ne dorim ca anul 2022 sa fie unul productiv si sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim. Ne-am stabilit obiectivele pentru noul an, ne-am evaluat activitatea pe 2021 si suntem mai mult decat pregatiti sa punem in practica noile idei pe care le avem.
Vrem ca anul acesta sa ne marim echipa si sa aducem langa noi oameni responsabili si dornici sa invete tot ce presupune activitarea imobiliara.

apartamente de vanzare bucuresti

 

Echipa Apartamente de vanzare Bucuresti iti ureaza Sarbatori Fericite!

Va uram sarbatori linistite alaturi de cei dragi si un An Nou plin de realizari. Munca pe care o prestam ne aduce cea mai mare satisfactie tocmai acum spre sfarsit de an, cand stim ca cele mai frumoase momente sunt cele petrecute acasa, cu familia. Clientii nostri se vor bucura de clipe de neuitat in familie chiar in locuintele pe care noi le-am tranzactionat in 2021 😊

 

 

Alătură-te discuției

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate.
Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.

© 2018-2022 – Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de LEMONLINE.

Este interzisa preluarea, modificarea textelor / imaginilor de pe www.apartamente-vanzare-bucuresti.ro fara acordul proprietarului, conform legii nr8/1996.